Промоция за месец Април: 5% намаление на всички лаптопи и 10% на всички таблети (обади се или ни пиши и поискай своето намаление сега) !!!

Основната ни дейсност се състои в продажбата и дистрибуцията на маркови лаптопи втора употреба, внос от западна Европа, предимно от Германия. Лаптопите, които предлагаме са били собственост на големи компании и са изкупени от тях в процеса на подменянето им с по-нови.

Залагаме на познатото високо качество и предлагаме продукти само с доказани имена в бранша - APPLE, IBM, Lenovo, DELL, HP, Fujitsu-Siemens, NEC, TOSHIBA, SONY и др. Марковите лаптопи са съставени от висококачествени компоненти, като всеки модел е индивидуално проектиран за безпроблемна работа и високо ниво на сигурност.

Тези лаптопи преминават през определени процедури преди да бъдат пуснати в продажба:

>Те биват цялостно тествани за да се определи състоянието на компонентите на лаптопа - дънна платка, процесор, рам памет, твърд диск, матрица, клавиатура и т.н. В случай, че има дефектирал компонент се подменя.  

>Цялата информация от твърдия диск бива заличена (data wiping) за да не се нарушат по никакъв начин правата за конфиденциалност на информацията на предишния собственик (който в повечето случаи е служител на някоя голяма компания).

>Накрая лаптопът бива почистен и приготвен за продажба.

ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ - В потвърждение на гореспоменатото и като доказателство за надежността на марковите лаптопи втора употреба даваме и 3-6 месечна гаранция.
Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз, разполагаме със специализирана апаратура за диагностика и профилактика на вашите компютри и лаптопи. Големи наличности на матрици, инвертори и др. трудно откриваеми части за лаптопи.

Описание на лаптопа